Millioner av mennesker tror ikke på den offisielle versjonen av 911. Hva tror du?

Vi kan få inntrykk av at debatten hvorvidt den offisielle historien om terrorangrepene 11. september 2001 i New York er forlengst opplest og vedtatt. Bare løsprat om «konspirasjonsteorier» trigger utsagn som pølsevev, tull og tøys blant media og folk flest I Norge. Likevel, millioner av mennesker på tvers av verden som ikke tror på den offisielle forklaringen, har på langt nær gitt opp håpet om en ny etterforsking.

Bilde av tvillingtårnene samt byggning 7

Her er noen av de sterkeste indikasjonene som fremmes av de som ikke tror den offisielle versjonen umulig kan stemme:

1. Det finnes mange brannmenn som har vitnet om at de hørte bomber i tvillingtårnene og som ble ignorert av 911 kommisjonen.

2. Nano Thermite, et stoff som brukes i eksplosiver ble funnet i støvet på Ground Zero. Dette kan vitne om at forhåndsutlagte eksplosiver ble benyttet for å få ned byggningene.

3. WTC 7, som ikke ble truffet av noen av flyene, kollapset på 6.5 sekunder til rubbel og bit.

4. BBC rapporterte direkte på TV at WTC7 hadde kollapset 20 minutter før byggningen faktisk kollapset.

5. Seks av ti medlemmer i 911 kommisjonen mente selv at rapporten de skulle lage var «Set up to fail»

6. Det finnes ikke ett klart bilde av et fly som treffer Pentagon. FBI konfiskerte videoene fra sikkerhetskameraene rundt Pentagon.

7. Tvillingtårnene var bygd for å tåle flere treff av store jumbojeter ifølge den strukturelle ingeniøren til bygningene Leslie Robertson.

8. Flere mennesker uten tilknytning til Al Qaida ble varslet om å ikke fly på 911, deriblant forfatteren Salman Rushdie.

9. Passet til en av terroristene overlevde både flystyrt, brann og bygningskollaps.

10. Flyet som tilsynelatende styrtet inn i Pentagon ble ikke stoppet, til tross for at dette skjedde over en time  etter at det første flyet traff det nordre tvillingtårnet.

11. Flyet som tilsynelatende traff Pentagon traff tilfeldigvis et området som var under renovering

12. Over 2700 arkitekter og ingeniører støtter en ny etterforsking av 911, da de mener å ha udiskutable beviser som trosser den offesielle versjonen på flere punkter.

13. Osana Bin Laden var aldri ettersøkt av FBI for terrorangrepet 911.