Eliteskurk ankommer Arendalsuka

John Podesta - Nothing to see hereRef: http://ourfuturesucks.com

Leserinnlegg, publisert: 11 juli 2017 i Færelandsvennen – Av Fredrik Elvatun

Et av de mest aktuelle ansiktene til verdenseliten ankommer Arendalsuka for å forklare hvorfor Hillary Clinton tapte det siste valget i USA. Navnet er John Podesta, og var Hillary Clintons styrtrike valgkampsjef.

En bedrager av rang vil mange mene, og som nylig ble kreditert av insideren i boken «Shattered» sammen med Robby Moock, til å ha vært opphavsmennene til et isenesatte mediescenario om Russland-hackingen. Du vet, de endeløse nyhetene som prøver å underbygge akkurat dette narrative om en antatt Russland-Trump konspirasjon, som en unnskyldning for valgtapet. Så her kommer, i manges øyne, bedrageren selv til Arendal for å belyse oss hvorfor Hillary tapte. Jeg velger å tro at han utelater følgende i presentasjonen hans:

1: Podesta har klandret Russland for hacking av DNC (Democratic National Committee) og ha gitt over ti-tusentalls e-poster til WikiLeaks, som en avgjørende årsak til tap av valget. Det han formodentligvis ikke kommer til å meddele, er at WikiLeaks gjentatte ganger har hevdet at kilden ikke var Russisk, men Amerikansk. Eller at den tidligere nøkkelansatte i DNC Seth Rich, angivelig skal ha lekket over 44.000 e-poster og 17.000 vedlegg til Wikileaks mellom januar 2015 og mai 2016 om intrikate detaljer i partiet. Nå er han død og kan ikke testamentere til det antatte.

2: Jeg antar samtidig, at det ikke passer seg for han å fortelle at serverne som angivelig skal ha vært hacket av Russerne, ALDRI har vært undersøkt av amerikansk etterretning. Dette er til og med erkjent, både fra DNC og FBI. Det vil være det samme som å anmelde at diamantene i en safe har blitt stjålet til politiet, starte en etterforsking, men aldri etterforske åstedet for beviser. Ikke for å glemme, to atommakter uaktsomt og unødvendig ble satt opp imot hverandre. Nå var det nok heller aldri meningen at serverne skulle granskes. Hacking-fabelen var nok også ment til å dra fokuset vekk fra innholdet i de lekkede e-postene.

3: Lite trolig er det også at han kommer til å nevne at DNC er i hardt vær om dagen. De har nå en troverdig og pågående rettsak mot seg, med beskyldninger om korrupsjon hvor DNC regelrett skal ha stjålet den demokratiske nominasjonen fra Bernie Sanders til fordel for Hillary Clinton. Nylig bad advokaten Jered Beck om vitnebeskyttelse for involverte parter, da fire personer som hadde vært aktuelle vitner i rettsaken har avgått ved døden under tvilsomme omstendigheter. Kan vi virkelig forvente at John Podesta kommer til å gi oss en ærlig og fullstendig versjon av hvorfor Hillary tapte valget?